Followers

2011/12/27

Norul & Asyid | Da' Movie

video

2011/12/18

Norul & Asyid | Kuming Suunnn..

2011/11/16

Potrait | Kasih kakak

Wan Nur Sabrina feat. Wan Adam Rifqi

Aidiladha 1432H | Pantai Ndor, Tumpat, kelantan

model Angry Birds dari Thailand , Chaiduu...
Ndor- bermaksud buaian. swung , ayunan, buaian, perubahan , memusing ,

2011/08/24

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI | Maaf Zahir & Batin

Disusun sepuluh jari kemaafan dipohon
jika ada terkasar bahasa, dihalalkan segala makan minun sebelum ini.

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1432H
Maaf Zahir & Batin

Daripada:
Wan Azmin Wan Mohamed
Haszunita Hassan
Wan Nur Sabrina Wan Azmin
Wan Adam Harris Wan Azmin

2011/08/16

Den Torai | BASF Petronas Chemical



Pic ni yang dipertaruhkan untuk photo contest BASF Petronas Chemical. 1st prize Rm5k... doakan kejayaan aku ok.. tp ada banyak noise sket pic ni pasal aku amik dh nk bukak pose aritu... mungkin berkat ramadhan melekat pic nih insyallah..
Tema die kena ada final product sykt tu... so aku masukkan lego tu (salah satu hasil dari petroleum). any comment?

2011/07/29

Salam Ramadhan | Puasa Belum, Kad Raya dicari?

(klik gambar utk besarkan)
Salam Ramadhan, baru nak masuk bulan ramadhan ramai yang sibuk carik layout kad raya, sampai ada yang tersinggah kat blog nih.
Diharap ramadhan kali ini lebih bermakna, agar dapat ku lalui dengan sempurna...insyallah...
Pose jangan x pose..
klik ----->KAD RAYA 2010 untuk tgk kad raya tahun lepas...

2011/07/24

Adam Harris | Sukan Tadika Bestari Syafa

Harini sukan tadika Adam Harris... just dapat no 3 acara memancing ikan dalam pool....
untuk lihat foto lain sila ke fb: Facebook <---- klik

2011/07/23

New Gadjet | Guess?

Alhamdulillah baru sampai gajet baru yang di order.... coba teka ape dia? ni die nye lens cap. Kalau nak tahu lens pe, sila search Pakcik Google! heheh..kasik sukar sket...

2011/07/09

Gajet DiJepun | Donia Barangan Fotografi 2nd Hand!

Gajetdijepun menjalankan perkhidmatan menjual
barangan fotografi 2nd hand direct dari jepun:
Sila klik link untuk melihat apa2 yang diidamkan:



2011/07/03

Lumut | coba2 tukar TONE




Mak Labu?
Try dengan tone baru...mcm x cun je tonenye.. any comment?
p/s: semua pic fresh from camera.

Lumut | Insiden Jatuh Ayor

Tarikh:03072011
Jam: 6.59pm
Lokasi:Jeti Lumut

Tengah syok shoot, tetiba dgr benda jatuh dalam ayor... pastu nampak papa die letak baby kecik (5bulan) atas lantai n terjun dalam ayor..... Alhamdulillah selamat budak tu (3 tahun)...

p/s: Tp yg paling best.. sempat lg papa letak hp (maybe iphone4) atas lantai sblm terjun! heheh