Followers

2010/02/28

Photocamp Day2: Warna2 Kehidupan

video
Hasil daripada Photocamp Day2: Tajuk: Warna2 Kehidupan...
Sori video ni ada pesanan penaja kat atas.. maklum le aku x sempat crack... hheeeee anyway...enjoy... maggi saya sudah kembang

Kredit: Mizi, Wan, Irfan, Zul,
Lagu latar: Suzzane Vega(Toms Diner)

Photocamp2012

Photocamp yang diadak selama 2 hari telah memberi aku banyak ilmu. Tq Sifu alan kerasa sudi mencurahkan ilmu yang ak ternilai ini... disisipkan bersama hasil dan pic disebalik tabir... ...

2010/02/21

Marina Island, Lumut, Perak.





Nostalgia:803, Simpang Tiga, Pengkalan Chepa..

Masa berumur 8 bulan
11 bulan (20-11-1974)

22 bulan (17-07-1975)

Masa aku kemas rumah (5S) maka terjumpalah pic budak yang cute ni.. x tau le sapa.. kalau aweks nk wat bf pon boleh... heeee.... Tapi aku suke tgk pic no 1 tu dienye walker tu... fuhhhh classic kalau ada simpan lagi leh letak harga mahal kat lelong.com.my @ mudah.com.my...

2010/02/15

Tong-tong ceng! Tong-tong ceng!




Oleh kerana boring cuti yang panjang. Nak wat ape ek.... apa kata kite p tgk tong-tong ceng! tong-tong ceng!.. heee.. aku nak amik pic singa tapi die tak kuar2 (maklumle die masuk Jook Joint Bar kat Lumut) so aku rasa singa tu mabuk kot..tak mo kuar2.. so aku sempat amik drummer je.. singa nanti tgk sendiri kat Zoo Taiping.... huuuu

2010/02/09

4 KERJAKULI DALAM 2 HARI...

Minggu ini satu minggu yang membinggungkan aku....
Aku rasa macam sesak nafas, asma, buasir(kecuali Siful Bukhari),
senggunggut dan macam2 perasaan datang.......
Semalam dapat Kerjakuli untuk Mini Olimpik ...dengar perkataan
olimpik dah kecut perut....
dan bayangkan hari ni dalam satu jam dapat 3 kerjakuli (hattrick!)
sekaligus...

Ishkkk...dah le lepaih ni nk pening dengan Design Projek... dapat
plak kerjakuli Bahagian Promosi 5S, Bahagian Backdrop Konvo &
Bahangian Persiapan Fassup Pejabat (mcm budak pejabat lek!)
Tapi anywak aku ucapkan tahniah kepada yang berjaya melantik aku
dikalangan ramai2 orang kat sini..... lepas ni SKT aku taun 2010
markah full le @ 120% leh le aku Rm1000 taun depan... har..har...
sure seat aku masa hari Q sebaris dgn Pakai2 negara dan pakai2 negeri
di row depan... x pon senang2 lantik le aku jadi MC plak! huuu.. x carik makan le FIFI... :P

*garu kapla!*

DESIGN PROJEK! ADA CADANGAN? ADA BRAN?

Semester depan final semester kat OUM jadi kena le wat design projek.
Aku pening nak pilih tajuk design projek aku... aku dah pilih scope dalam Construction n Servicers.. tapi tajuknye belum terlintas kat dalam kepala aku...

Ada sesiapa boleh suggest... Tapi ada satu tajuk terlintas sikit2 dalam ruang legar kepala aku: Precast Construction.
Ape pendapat kawan2? atau ada suggestion lain... help.........
20hb die nak tajuk maa..

*diam*buntu*

Tiba2 rasa sakit perut kalau memikoir tajuk nih.
Bukan apa, kalau dah jalan separuh pastu "hang" tengah jalan tu yang pening.....


*senyum kambing*

2010/02/01

Fendi & Sya | Seri Manjung |



Majlis Akad Nikah pada 290110-Sanding pada 300110.
Terima kasih kepada Pengantin (Fendi & Sya) kerana memberikan kerjasama sepanjang majlis. Semoga kebahagiaan dan rezeki yang murah hingga anak cucu..