Followers

2009/10/20

Nur Kasih........

video

Aku suke tgk cite ni....bukan jalan citenye yang best sangat tapi die punye shooting angle n die nye keler buat aku syok.... nath le....terutama shoot kat rumah kayu kat kampung....wife aku x miss nye cite ni... dan tak ketinggalan...Nur tu cun le jugak.... heheheh...........ada komen dari sesiapa? atau anda lebih suke tengok Ceplos kt TV9??

2 comments:

  1. yes aku pun sama..aku bukan nak layan jiwang sgt.tapi dari segi angle shoot..composition n color dia aku sgt2 suka...n kadang2 aku dapat idea n blaja angle dari cite tu

    ReplyDelete
  2. saya pun sama...selalu tgk muviee indon shoot mcm tu..bukan sinatron yer..muviee yer..

    ReplyDelete